Palveleva suunnittelu- ja tukkukauppa ammattilaisille

Aurinkosähköjärjestelmien myyjien sekä asennus- ja sähköasennusurakoitsijoiden palvelut

Kotitalouksien aurinkosähköjärjestelmät

Hybridijärjestelmät ja kotiakut

Taloyhtiöiden aurinkosähköratkaisut

Maatilojen aurinkovoimalat

Yritysten aurinkoenergiaratkaisut

Napsilta aurinkosähkön suunnittelu- ja tukkukaupan palvelut alan ammattilaisille.

Napsin jälleenmyynnistä ja tukkukaupasta vastaa Klaus Lindholm.

Voit ostaa meiltä tukkuhinnoin pelkkiä aurinkosähköjärjestelmän komponentteja tai aurinkovoimalan kokonaispalveluna –  eli sekä solar-insinööriemme tekemän suunnittelun virallisine sähkö- ja asennuspiirustuksineen että kaikki voimalaan tarvittavat tuotteet.

Tukkukaupan asiakkuus ei edellytä sopimusta tai sitoumusta, vain yrityksen asiakasnumeron perustamisen. Laita yritystiedot tulemaan sivun alareunan lomakkeella, tai jätä meille yhteydenottopyyntö vaikka sivun yläreunan chatin kautta. Palaamme hinnaston kera ja perustamme asiakasnumeron teille saman tien!

Powered by Naps jälleenmyynti-konseptiimme sitoutuneet kumppanit saavat käyttöönsä asiakaskohtaisesti viimeistellyn Naps Solar Toolin, kuluttajien markkinointikäyttöön tehdyn karttapohjaisen aurinkovoimalan mitoitus- ja tilaustyökalun. Voit tutustua siihen alla. Aloita kirjoittamalla aurinkovoimalan asennusosoite.

– Tilaa ajankohtainen hinnastomme!

”Napsin kokonaispalvelu on kiistatta merkittävä lisäarvo aurinkovoimaloiden tukkukaupan markkinoilla.”

Omavoima luottaa Napsin asiantuntijoihin

Kari Hiltunen Lännen Omavoima

Asiakkuuspäällikkö Kari Hiltunen (kuvassa) on kokenut aurinkosähköjärjestelmien ostaja. Napsin aurinkovoimaloita Omavoima Oy on myynyt yrityksen perustamisvuoden 2019 alusta alkaen.

”Naps on luotettava ja helppo yhteistyökumppani. Kilpailutan aktiivisesti hintaa markkinoilla ja olen pitäytynyt Napsissa – hinta on kilpailukykyinen ja ratkaisut laadukkaita”, kertoo Hiltunen.

Kari Hiltunen tilaa Naps Solar Toolin avulla valmiit kuluttajapaketit ja sopii oman asennustiimin kanssa paikallisen asentamisen aikataulut. Yrityspuolen järjestelmät Hiltunen kilpailuttaa ja ratkoo tapauskohtaisesti.

”Etenkin suuremmissa yrityspuolen kohteissa käytän Napsin suunnitteluapua jo tarjousvaiheessa – se maksaa itsensä takaisin onnistuvissa kaupoissa.

Napsin palvelut vapauttavat meiltä energiaa itse asiakastyöhön, eli myyntiin ja asentamiseen. Napsin asiantuntijat laskevat suunnitelmat ja tuottavat tarvittavat piirustukset.

Lopulta yhtiö toimittaa tuotteet omasta varastostaan suoraan asiakkaamme tontille asennettavaksi. Napsin kokonaispalvelu on kiistatta merkittävä lisäarvo aurinkovoimaloiden tukkukaupan markkinoilla.”

Omavoima on keskittynyt myymään uusiutuvan energian tuotteista aurinkosähkö- ja sähköautojen latausratkaisuja kuluttajille ja yrityksille Länsi-Suomessa etenkin Varsinais-Suomen ja enenevässä määrin myös Pirkanmaan alueilla.

Sähköä Rauman Energian ja Vakka-Suomen Voiman omistama yhtiö myy 35 000 asiakkaalleen ympäri Suomen. Lisätietoa: https://omavoima.fi/

Testaa Naps Solar Tool -mitoitus- ja tilaustyökalun kuluttajanäkymää. Aloita syöttämällä aurinkovoimalan suunniteltu asennusosoite.

Full 1

Asiakkaalle seinäratkaisu voi olla näyttävin - palvelevasta tukkukaupasta voit tilata koko suunnittelun tai pelkät tuotteet
- valinta on sinun

Full 1
Full 1

Aurinkovoimala on kiinteä osa tämän päivän rakentamista.

Napsilta löytyy laaja valikoima kiinteistön katolle tai julkisivuun integroitavia voimaloita.

Full 1
Full 1

Kotiakkuratkaisut ovat tulevaisuutta jo tänään.

Full 1
Full 1

Me tilaamme kaikki aurinkovoimalat Napsilta asiakkaan tarpeen mukaan valmiina ratkaisuna tai asiakaskohtaisesti laskettuna pakettina.

asiakkuuspäällikkö Kari Hiltunen,
Lännen Omavoima Oy

Full 1
previous arrow
next arrow
  • Kotitalouksien aurinkosähköjärjestelmät
  • Hybridijärjestelmät ja kotiakut
  • Taloyhtiöiden aurinkosähköratkaisut
  • Maatilojen aurinkovoimalat
  • Yritysten aurinkoenergiaratkaisut