Napsin off-grid –järjestelmät vaativiin olosuhteisiin

Sähköliittymän korvaavat aurinkovoimalatoteutukset

  • Korkealaatuiset järjestelmät vapaa-ajan kohteisiin
  • Ammattilaisratkaisut, esim. majakat, 4G/5G-tukiasemat
  • Kehittyvien alueiden erityisratkaisut
Rakennamme sähköverkosta riippumattomia aurinkosähköjärjestelmiä, joilla voidaan tuottaa puhdasta energiaa äärimmäisen kylmissä olosuhteissa napajäätiköllä, äärimmäisessä kuumuudessa päiväntasaajalla, sekä sähköverkon ulottumattomissa merellä tai erämaassa.

Äärimmäinen kylmyys, kuumuus, kuivuus, ohut ilmanala tai ilmankosteus asettavat monia kovia vaatimuksia sähköjärjestelmälle. Järjestelmämme on suunniteltu ja toteutettu kestämään ne kaikki.

Erilaisiin ääriolosuhteisiin löytyy erilaiset parhaiten sopivat järjestelmät. Napsilla on 40 vuoden, yli 260 000 toimitetun järjestelmän, 140 maan ja kaikkien maanosien kokemusta aurinkosähkötoiminnasta. Kokemukseen nojaten tarjoamme kohdekohtaisesti suunnitellun off-grid -aurinkovoimalan. Ammattitaitoinen suunnittelu on järjestelmän pitkäkestoisen ja varman toiminnan lähtökohta ja edellytys.

Full 1
Off-grid teleoperaattoriasema Meksikossa
Full 1
Full 2
Sairaala Tansaniassa
Full 2
Full 1
Teleliikenneasema Chadissa
Full 1
Full 3
Koulu Sri Lankassa
Full 3
Full 1
Teleliikenneasema Marokossa
Full 1
Full 3
Sääasema Antarktiksella
Full 3
previous arrow
next arrow

Napsin järjestelmän osa Aboa -tutkimusasemalla, Etelänapamantereella

Osa aurinkosähköjärjestelmää Aboa-tutkimusasemalla Kuningatar Maudin Maalla, Etelänapamantereella. (Kuva: FINNARP Mika Kalakoski)

”Aurinkopaneeleiden avulla säästämme 12 prosenttia polttoainekustannuksista antarktisen kesän tutkimuskauden aikana, sekä vähennämme merkittävästi logistiikkarasitusta. Talven ajan tutkimus; seismometri, gps sekä koko synoptisen sääaseman toiminta on puhtaasti aurinkopaneeli-akusto -ratkaisun varassa. Napsin 12 voltin järjestelmä ylläpitää lisäksi aseman radiotoimintaa. Olemme erittäin tyytyväisiä Napsin toimittamaan laatuun ympäristössä, jossa tuuli, säteily ja pakkanen on haasteena tekniikalle.”

Mika Kalakoski, Suomen Etelämanner tutkimuksen Aboa-tutkimusasemasta vastaava johtaja, FINNARP