Ajankohtaista

Facebook poiminnat

4 weeks ago

Naps Solar Group

Toivotamme kaikille leppoisaa ja maukasta joulun aikaa tämän Carolinan, 10 ja Teresan, 7 näyttävän jouluisan paneeliasennuksen myötä🎄 ... See MoreSee Less

View on Facebook

1 month ago

Naps Solar Group

Naps Solar Group's cover photo ... See MoreSee Less

View on Facebook

1 month ago

Naps Solar Group

Danske Bank Suomi valitsi LEED Gold-sertifioituun pääkonttoriinsa aurinkosähköä palveluna -konseptin Napsilta. Aurinkosähkön tuotantoa seurataan nyt vastaanotossa yhdessä asiakkaiden kanssa.

”Tahdoimme asiakkaiden vastaanottoaulan näytölle näkymän voimalan tuotantoon arkisten tunnuslukujen kautta. Esimerkiksi matkapuhelimen latauskertojen määrä on helpommin ymmärrettävä, kuin kilowattitunnit. Pyrimme tekemään kaikesta toiminnastamme läpinäkyvää ja asiakkaille ymmärrettävää, näin myös aurinkosähkön käytöstä”, kertoo Danske Bankin toimitiloista vastaava johtaja Erkko Murto.

Tutustu aurinkovoimalan PPA-ratkaisuun kotisivuillamme:
www.napssolar.fi/2020/12/09/danske-bank-valitsi-napsin-aurinkosahkoa-palveluna-konseptin/

Danske Bankin Suomen pääkonttorille ympäristösertifikaatti ennätyslukemin – ”Tämä on virallisesti aurinkovoimala”.

Lue artikkeli kiinteistösertifioinnista LinkedIn:issä:
www.linkedin.com/posts/danskebank_danske-bankin-suomen-p%C3%A4%C3%A4konttorille-ymp%C3%A4rist%C3%...
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 months ago

Naps Solar Group

Suomen johtava pakastelogistiikkayhtiö KWH Freeze kilpailutti ja rakennutti kaksi aurinkovoimalaa vuoden aikana. Naps sai toteuttaa molemmat. Vantaan Viinikanmetsässä on nyt 490 kWp + 403 kWp voimalat näyttävinä kokonaisuuksina.

Tutustu ammattitaitoa ja korkeaa laatua arvostavan perheomisteisen kotimaisen toimijan hankintaperusteisiin ja projektikokemuksiin uusituilla kotisivuillamme:

www.napssolar.fi/2020/11/23/kwh-freeze-pienentaa-suomen-pakastelogistiikan-hiilijalanjalkea-aurin...

#naps #referenssi #aurinkovoimala #solarsystem
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 months ago

Naps Solar Group

Muusikko Siiri Nordin hankki syksyllä kotiinsa Naps aurinkovoimalan. Tutustu uusituilla kotisivuillamme Nordinin voimalan hankintaperusteisiin:

www.napssolar.fi/2020/11/13/muusikko-siiri-nordin-arvostaa-vastuullista-arkea/
... See MoreSee Less

View on Facebook

3 months ago

Naps Solar Group

Broman Groupin rakennuttajapäällikkö Juha Schreck on varmasti yksi Suomen kokeneimmista aurinkovoimalaostajista 23 voimalan hankinnan jälkeen. Konsernilla on kohta huikeat 1,73 MWp aurinkotehoa käytössä yhtiön logistiikkakeskuksessa ja Motonet-tavarataloissa.

Kysyimme mieheltä vinkkejä aurinkovoimalahankintoja vielä harkitseville yrityksille - lukaise koko haastattelu kotisivuiltamme: napssolar.com/fi/kokenut-ostaja-juha-schreck-kannustaa-aurinkovoimaloiden-hankintaan
... See MoreSee Less

View on Facebook