Ajankohtaista

Facebook poiminnat

1 week ago

Naps Solar Group

Suomen johtava pakastelogistiikkayhtiö KWH Freeze kilpailutti ja rakennutti kaksi aurinkovoimalaa vuoden aikana. Naps sai toteuttaa molemmat. Vantaan Viinikanmetsässä on nyt 490 kWp + 403 kWp voimalat näyttävinä kokonaisuuksina.

Tutustu ammattitaitoa ja korkeaa laatua arvostavan perheomisteisen kotimaisen toimijan hankintaperusteisiin ja projektikokemuksiin uusituilla kotisivuillamme:

www.napssolar.fi/2020/11/23/kwh-freeze-pienentaa-suomen-pakastelogistiikan-hiilijalanjalkea-aurin...

#naps #referenssi #aurinkovoimala #solarsystem
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

Naps Solar Group

Muusikko Siiri Nordin hankki syksyllä kotiinsa Naps aurinkovoimalan. Tutustu uusituilla kotisivuillamme Nordinin voimalan hankintaperusteisiin:

www.napssolar.fi/2020/11/13/muusikko-siiri-nordin-arvostaa-vastuullista-arkea/
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 month ago

Naps Solar Group

Broman Groupin rakennuttajapäällikkö Juha Schreck on varmasti yksi Suomen kokeneimmista aurinkovoimalaostajista 23 voimalan hankinnan jälkeen. Konsernilla on kohta huikeat 1,73 MWp aurinkotehoa käytössä yhtiön logistiikkakeskuksessa ja Motonet-tavarataloissa.

Kysyimme mieheltä vinkkejä aurinkovoimalahankintoja vielä harkitseville yrityksille - lukaise koko haastattelu kotisivuiltamme: napssolar.com/fi/kokenut-ostaja-juha-schreck-kannustaa-aurinkovoimaloiden-hankintaan
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 months ago

Naps Solar Group

Tältä näyttää reilun neljänsadan kilowatin aurinkovoimalan paneelistokenttä asennusvaiheessa. Vielä on hieman sähkötöitä jäljellä, ennen kuin tämä järjestelmä startataan tuotantoon, mutta näillä keleillä on kyllä hienoa tehdä asennuksia! ... See MoreSee Less

View on Facebook

2 months ago

Naps Solar Group

Tämä on mielenkiintoinen: 30 vuotta ulkokäytössä ollut sähkölaite, merkkinä Naps. Arvaa, mikä on 1990-luvun 62-wattisen paneelin tuotantoteho syyskuun 2020 lopun auringossa?

Katso vastaus Solarvoiman minuutin videosta:
youtu.be/ug7GGKVpP6k
... See MoreSee Less

View on Facebook