You are currently viewing Naps Solar Systems Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu

Naps Solar Systems Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu

Naps Solar Systems Oy:n hallitus on nimittänyt Matti Hämäläisen Naps-konsernin uudeksi toimitusjohtajaksi 13.6.2022 alkaen. 

Nimityksestä alkaa noin kuukauden siirtymävaihe, jonka aikana nykyinen toimitusjohta Timo Laakso perehdyttää seuraajansa Matti Hämäläisen tehtävään. Nykyinen toimitusjohtaja Timo Laakso jatkaa yhtiön palveluksesssa 31.7.2022 saakka ja siirtyy tämän jälkeen omasta pyynnöstään uuden työnantajan palvelukseen.

“Olemme innoisamme uuden toimitusjohtajan nimityksestä. Matti tuo yhtiöön vahvat näytöt käytännön myyntityöorganisoinnista ja uutta johtamista. Samalla haluan kiittää Timoa yhtiön eteen tehdystä työstä vaikeina vuosina. Yhtiö on nyt operatiivisesti hyvässä kunnossa ja uuden toimitusjohtajan avulla uskon saavuttavamme suunniteltua kasvua.” 

Karri Haaparinne, Naps Solar Systems Oy, hallituksen puheenjohtaja.

Lisätietoja: Karri Haaparinne, hallituksen puheenjohtaja, 040 519 0441