You are currently viewing Mikko Isokangas myy hyvän mielen aurinkosähköjärjestelmiä

Mikko Isokangas myy hyvän mielen aurinkosähköjärjestelmiä

Mikko Isokangas liittyi Napsin yritysmyynnin tiimiin, koska tahtoo jakaa aurinkosähkön ilosanomaa. Kokenut yrittäjä ja kauppiassuvun kasvatti panostaa palvelun tehokkuuteen ja asiakaskohtaamisiin.

Napsin yritysmyynti täydentyi energia-alan konkarilla, kun Mikko Isokangas aloitti tiimissä syyskuun alkupuolella. Isokangas aloitti uransa aurinkoenergian parissa vuonna 2008, kun hän asensi mielenkiinnosta aurinkokeräimet omaan käyttöön. Vuonna 2012 Isokangas lisäsi aurinkosähköjärjestelmät sekä kotiin että vapaa-ajanasunnolleen.

Itse tuotettavan lähienergian konsepti tuntui heti omalta – aurinkoenergia on helppo, ympäristöystävällinen ja turvallinen tapa osallistua konkreettisesti energiatasapainon parantamiseen. Kaiken lisäksi tuotettu energia on omassa käytössä ilmaista eli pienentää sähkölaskua.

Vuodesta 2012 alkaen Isokangas toimi yrittäjänä ilmalämpöpumppujen ja aurinkosähkön parissa, kunnes 2015 siirtyi silloisen Kaukomarkkinan tiimiin ja myöhemmin Bravidalle aurinkosähkön projektimyyntiin.

Aiempi, lähes kolmen vuosikymmenen kokemus ketjuyrittäjyydestä on korostanut asiakaspalvelun tärkeyttä. Asiakas tulee aina ensin, puheissakin. Mikä sai miehen siirtymään Napsille, kun taustalla on perhe täynnä kauppiaita ja yrittäjiä?

”Aurinkosähköä on mahtavaa myydä, se tuo aina iloa päivään. Kaikki tahtoisivat käyttää aurinkosähköä, vaikka eivät sitä heti voisi hankkia. Oma liikkeellelähtö uteliaisuudesta ja ajan tuoma varmuus aurinkosähkön kannattavuudesta ovat betonoineet minun luottamukseni.

On upeaa tarjota ratkaisua, josta asiakas saa pelkästään hyötyjä. Napsilla on palveluita, joita muualta ei saa, näistä tahdon kertoa edelleen. Toki yksi arvo on myös se, että jokainen myyty aurinkopaneeli ja -voimala parantavat ympäristömme hyvinvointia”, summaa Isokangas.

Mikko operoi Napsin Konalan toimipisteestä käsin koko Suomessa. Tuttuja on ennestäänkin ympäri maan ja mies reissaa mielellään asiakkaitaan tapaamaan. Heti ensimmäisten viikkojen jälkeen sporttisella isoisällä onkin jo monta projektia aluillaan ja soittolista tiukasti käsissä.

”Olen melko touhukas, mutta eiväthän nämä projektit muuten valmistu enkä tahdo asiakkaiden odottavan. Nyt on kiire saada asennuksia sovittua ennen talven tuloa, mutta vielä ehditään”, lupaa Isokangas.

Tavoitat Mikon sähköpostilla mikko.isokangas@napssolar.com tai puhelimitse numerosta 050 407 0126.