You are currently viewing Petri Rinkisen kesä on aktiivista asiakastyötä ja aurinkotehoa
Kuva: Aurinkoteho.fi

Petri Rinkisen kesä on aktiivista asiakastyötä ja aurinkotehoa

Aurinkoteho Oy on yksi Napsin jälleenmyyjistä, jolle aurinkosähköjärjestelmät ovat osa yhtiön kokonaispalvelutarjontaa. Muita tuotteita ovat katto- ja hormipinnoitukset sekä ilmalämpöpumput. Toimitusjohtaja Petri Rinkinen perusti yhtiön 1,5 vuotta sitten, täydellisellä ajoituksella kahteen haastavaan pandemiakevääseen. Rinkinen on tehnyt aurinkosähköjärjestelmien kauppaa jo ennen oman yhtiön starttia, joten pandemia ei miestä pysäyttänyt. Kysyimme kesän kynnyksellä, miltä aurinkosähkön tukkuasiakkaalle markkinatilanne kotimaassa näyttää.

”Kuluttajapuolella kysyntä on ollut huomattavasti aktiivisempaa kuin viime keväänä. Tänä vuonna pandemiaan osattiin suhtautua paremmin, eikä koko maailma pysähtynyt, vaikka kuluttajien luottamus omaan taloustilanteeseen horjuikin vielä kevättalvella”, kertoo Rinkinen.

Napsin tukkuasiakasmyynnistä vastaava Klaus Lindholm vahvistaa Rinkisen sanoman olevan saman suuntainen muillakin. Kesää kohti kuluttajien järjestelmätilauksia on tullut mukavalla tahdilla ja myyntivolyymi vahvistuu kesän lämmön ja luxien kanssa kilpaa.

”Kun pandemia rauhoitti suomalaiset töihin ja opiskelemaan kotiin, oli monella perheellä tavanomaista enemmän aikaa ja syytäkin pohtia kodin viihtyvyyttä lisääviä tekijöitä sekä ylipäätään pidempiaikaisia hankintoja. Lainarahaa on saatu hyvin ja toisen perättäisen kevään viettäminen kotiolosuhteissa tehosti ostopäätöksiä. Esimerkiksi aurinkovoimalla käytettäviä ilmalämpöpumppuja asennetaan nyt usein samalla, kuin kattopinnoitus uusitaan. Aiemmin ne asennettiin usein peräkkäisinä kesinä”, analysoi Rinkinen.

 

Ilmalämpöpumppu ja aurinkovoimala-yhdistelmä varmistaa viileät sisätilat ilman isoa sähkölaskua.

Ilmalämpöpumppu ja aurinkovoimala ovat erinomainen yhdistelmä. Kun kotitalouksissa on perinteisesti totuttu ajoittamaan runsaasti sähköä kuluttavia toimintoja yösähkön käytölle, tarjoaa aurinkovoimalan tuottama päästötön ja ilmainen aurinkosähkö jäähdytystehon kotiin keskelle kuuminta paahdetta.

Käyttämällä ilmalämpöpumppuja aurinkovoimalla koko päivänpaisteen ajan, voi estää kodin sisätilojen ja seinien lämpenemisen. Silloin ei tarvitse tehojäähdyttää kotia yön aikana, vaan ylläpitävä jäähdytys, tai jopa jäähdytyksen sammuttaminen riittävät mukavan sisäilman ja levollisen unen takaamiseksi aamuun saakka.

 

Aurinkoteho Oy toimittaa järjestelmiä koko maahan ja asentaa ne turvallisesti käyttövalmiiksi. Kesän asennusaikataulua täytetään parhaillaan vauhdilla. Varmistathan omasi ajoissa!

Pyydä tarjous ilmalämpöpumpusta ja Naps-aurinkovoimalasta tai vaikkapa kattopinnoituksesta:

toimitusjohtaja Petri Rinkinen, Aurinkoteho Oy, petri.rinkinen@aurinkotehoa.fi tai puhelin 050 471 9880.