You are currently viewing Avoin työpaikka: myyntipäällikkö

Avoin työpaikka: myyntipäällikkö

Naps Solar on Suomen kokenein aurinkosähköjärjestelmien teknologia-, asiantuntija ja- projektiorganisaatio, jolla on 40 vuoden kokemus alalta 140 maassa ja kaikissa maanosissa. Naps suunnittelee ja toteuttaa asiakaskohtaisesti optimoituja aurinkosähköjärjestelmäratkaisuja Suomessa ja kansainvälisesti. Konsernin liikevaihto vuonna 2020 oli n. 10 miljoonaa euroa.

Rekrytoimme vakinaiseen työsuhteeseen

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ

Myyntipäällikkönä pääasiallinen tehtäväsi tulee olemaan aurinkosähköön liittyvien tuotteiden ja palveluiden myyminen ja yhteistyö Napsin jälleenmyyjien kanssa. Työtehtävä sisältää tuotteiden ja palveluiden hinnoittelua, tarjouslaskentaa sekä tuotteiden ja palveluiden kehittämistä. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää joustavuutta, ryhmätyötaitoja sekä organisointi- ja priorisointikykyä. Luonteeltasi olet ulospäin suuntautunut, tavoitteisiin sitoutuva ja pidät myynnistä sekä yhteistyöstä asiakkaiden kanssa. Olet kiinnostunut aurinkoenergiaan liittyvästä tekniikasta ja valmis matkustamaan jonkin verran, pääasiassa kotimaassa.

Sinulla on tehtävään soveltuva tutkinto ja noin 5 vuoden työkokemus teknisestä myynnistä tai myyntipäällikön toimesta. Eduksi katsomme kokemuksen teknisestä tukkukaupasta ja tavarakaupan asiakashankinnasta. Aikaisempi kokemus aurinkosähköstä tai alaan liittyvästä tekniikasta ei ole välttämätöntä.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen, mielenkiintoisia tehtäviä kasvavalta aurinkovoima-alalta, mahdollisuuden olla mukana muuttamassa konkreettisesti Suomen energiajärjestelmää sekä mukavan rennon ja nuorekkaan työympäristön. Työpisteesi sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingin Konalassa, Kehä I:n varrella.

TOIMI PIAN ja hae tehtävää 30.6.2021 mennessä. Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen sekä CV:si sähköpostitse osoitteeseen timo.laakso@napssolar.com. Kirjoita viestin otsikoksi ”Myyntipäällikkö”.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Timo Laakso (puhelin 040 724 7146).