You are currently viewing Avoin työpaikka: työmaapäällikkö

Avoin työpaikka: työmaapäällikkö

Naps Solar on Suomen kokenein aurinkosähköjärjestelmien teknologia-, asiantuntija ja- projektiorganisaatio, jolla on 40 vuoden kokemus alalta 140 maassa ja kaikissa maanosissa. Naps suunnittelee ja toteuttaa asiakaskohtaisesti optimoituja aurinkosähköjärjestelmäratkaisuja Suomessa ja kansainvälisesti. Konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli n. 8 miljoonaa euroa.

Rekrytoimme vakinaiseen työsuhteeseen

TYÖMAAPÄÄLLIKÖN

Pääasiallinen työtehtäväsi on aurinkosähköön liittyvien projektityömaiden valvominen ja johtaminen. Tehtävässä teet yhteistyötä Napsin projektipäällikön kanssa projektien toteuttamisen aikana. Työmaapäällikkönä mm. johdat ja ohjeistat Napsin projektialihankkijoita aurinkosähkötyömailla. Osallistut myös Napsin projekti- ja työmaatoimintojen kehittämiseen osana Napsin tiimiä. Arvostamme Napsilla käytännönläheistä otetta töiden tekemiseen ja haemme henkilöä, jolla tarvittaessa pysyy myös se ns. ruuvimeisseli kädessä. Olet kiinnostunut aurinkoenergiaan liittyvästä tekniikasta ja valmis matkustamaan, pääasiassa kotimaassa. Olet ulospäin suuntautunut luonteeltasi ja tartut toimeen kun tilanne sitä vaatii. Kirjallinen ja suullinen suomenkielen taitosi on hyvä. Englanninkielen osaamisen katsomme eduksi.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen tutkinto, sähköinsinöörin tai -teknikon koulutus. Sinulla on hyvä osaaminen sähkötekniikasta (AC ja DC), sekä 3-5 vuoden työkokemus, joka tukee työmaapäällikön tehtävän menestyksellistä hoitamista. Erityiseksi vahvuudeksi katsomme tietoteknisen osaamisen ja osaamisen Modbus-/ Ethernet-väylistä. Työtehtävä sisältää mm. erilaisten invertterivalmistajien ohjelmistojen kanssa toimimista. Aikaisempi kokemus aurinkosähköstä tai alaan liittyvästä tekniikasta ei ole välttämätöntä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia tehtäviä kasvavalta aurinkovoima-alalta, mahdollisuuden olla mukana muuttamassa konkreettisesti Suomen energiajärjestelmää sekä mukavan rennon ja nuorekkaan työympäristön. Työpisteesi sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingin Konalassa, Kehä I:n varrella.

TOIMI PIAN ja hae tehtävää 12.2.2021 mennessä. Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen sekä CV:si sähköpostitse osoitteeseen info@napssolar.com. Kirjoita viestin otsikoksi ”Työmaapäällikkö”.

Lisätietoja tehtävästä antaa projektitoiminnan johtaja Juhani Helin (puhelin 050 410 5747).