You are currently viewing Avoin työpaikka: projektipäällikkö

Avoin työpaikka: projektipäällikkö

Naps Solar on Suomen kokenein aurinkosähköjärjestelmien teknologia-, asiantuntija ja- projektiorganisaatio, jolla on 40 vuoden kokemus alalta 140 maassa ja kaikissa maanosissa. Naps suunnittelee ja toteuttaa asiakaskohtaisesti optimoituja aurinkosähköjärjestelmäratkaisuja Suomessa ja kansainvälisesti. Konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli n. 8 miljoonaa euroa.

Rekrytoimme vakinaiseen työsuhteeseen

PROJEKTIPÄÄLLIKÖN

Projektipäällikkönä pääasiallinen tehtäväsi tulee olemaan aurinkovoimaan liittyvien Naps Solar Systems Oy:n kokonaistoimitusprojektien suunnittelu ja johtaminen Suomessa. Projektipäällikkönä vastuullasi on projektin tekninen ja taloudellinen toteutus. Osallistut monipuolisesti myös tehtäviin aurinkovoimahankkeiden myymiseen sekä Naps Solar Systems Oy:n projektitoiminnan kehittämiseen liittyen. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää joustavuutta ja kykyä työskennellä ryhmässä. Luonteeltasi olet tarkka sekä huolellinen ja pysyt aikatauluissa. Olet valmis matkustamaan, pääasiassa kotimaassa, ja lisäksi sinun kirjallinen ja suullinen suomen ja englannin kielitaitosi ovat hyvät.

Sinulla on DI:n tai Insinöörin tutkinto sähkötekniikasta ja 3-5 vuoden työkokemus projektitoiminnasta, projekti-insinöörinä tai pienempien projektien päällikkönä. Eduksi katsomme kokemuksen sähkösuunnittelusta, taloautomaatiosta tai kokemuksen siirto- tai jakeluverkkojen suunnitteluun ja liityntöihin liittyen. Olet kiinnostunut aurinkoenergiaan liittyvästä tekniikasta, mutta aikaisempi kokemus aurinkovoimasta tai alaan liittyvästä tekniikasta ei ole välttämätöntä. Pidät projektitoiminnasta ja yhteistyöstä asiakkaiden kanssa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia tehtäviä ja näköalapaikan kasvavalta aurinkovoima-alalta sekä mahdollisuuden olla mukana muuttamassa konkreettisesti Suomen energiajärjestelmää. Lisäksi tarjoamme mukavan rennon ja nuorekkaan työympäristön. Työpisteesi sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingin Konalassa Kehä I:n varrella.

TOIMI PIAN ja hae tehtävää 12.2.2020 mennessä. Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen sekä CV:si sähköpostitse osoitteeseen info@napssolar.com. Kirjoita viestin otsikoksi ”Projektipäällikkö”.

Lisätietoja tehtävästä antavat projektitoiminnan johtaja Juhani Helin (puhelin 050 410 5747) ja toimitusjohtaja Timo Laakso (puhelin 040 7247146).