Ajankohtaista Q4 – 2020

Ajankohtaista Q4 – 2020

Julkaisemme Ajankohtaista-katsauksemme hinnastojen päivityksen yhteydessä sekä silloin kun markkinoilla tapahtuu merkittäviä muutoksia. Tämän Naps tukkukaupan asiakkaille suunnatun katsauksen aiheina ovat:

  • Napsin tukkukaupan toimintamalli tutuksi
  • Voimassa olevan hinnaston tilaaminen
  • Video:  Maa-asennus Napsin omalla mekaniikalla

Naps tukkukaupan toimintamalli

Naps tukkukauppapalvelu on henkilökohtaista asiantuntijatukea aurinkosähköä myyville ja asentaville ammattilaisille.

Tukkuasiakkaaksi liittyminen ei edellytä kirjallista sopimusta, vaan ainoastaan laskutusnumeron perustamisen.

Olemme rakentaneet valmiita tuotekokonaisuuksia helposti tilattavina paketteina. Napsilta voit ostaa myös aurinkosähköjärjestelmän suunnittelun palveluna, samalla kun tilaat tarvittavat komponentit meiltä.

Käsittelemme tilaukset sitovuuden vuoksi ainoastaan kirjallisina, joten käytäthän sopivinta sähköpostia:

Pidetään yhteistyö yksinkertaisena ja keskusteluyhteys avoimena – kerro, kuinka voimme parhaiten palvella nyt ja tulevaisuudessa.

Tilaa Naps tukkukaupan hinnastot

Tämän hetkiset hinnastomme ovat voimassa 31.1.2021 saakka. Saat samassa yhteydessä indikatiivisen eli alustavan hinnastomme 2.1.2021 alkaen tarjousten laatimisen tueksi.

Hinnat tarkastetaan 2.1.2021 ajantasaisen markkinatilanteen mukaiseksi samalla kun kevään indikatiivinen hinnasto julkaistaan.

Napsin ajankohtaiset tukkuasiakashinnastot ylläpidetään kotisivuillamme salasanoin suljettuina.

– Ota yhteyttä Ilariin tai Klasuun ja tilaa linkit & salasana hintatietoihin.

Napsin hinnastosta löydät ajankohtaiset perusvalikoimat Naps Premium ja Naps Value -kokonaisuuksia sekä erilliset komponentit laadukkaan aurinkovoimalan rakentamiseen.

Naps Premium ja Value -mallistot ovat vakiona hinnastoissamme. Naps Economy -sarjaa tuodaan tarjolle ainoastaan silloin, kun markkinoilla on hinta-laatu-suhteeltaan tähän kategoriaan aidosti sopivia tuotteita tarjolla.

Napsin oma maa-asennusmekaniikka on nopea ja helppo asentaa & turvallinen toteuttaa. 

Naps on toteuttanut maa-asennuksia 1980-luvulta alkaen globaalisti hyvin erilaisiin olosuhteisiin. Kokemus on jalostanut näkemystämme helposti asennettavasta ja turvallisesta mekaniikasta.

Tutustu alla oleviin 20 sek. lyhytvideoihin syksyllä asennetusta Naps aurinkovoimalasta. Osa 1 näyttää mekaniikan, osa 2 paneeleiden asennuksen.

Napsin aurinkosähköinsinöörien suunnittelema mekaniikka valmistetaan Suomessa. Saat Napsilta koko palvelun maa-asenteisen voimalan suunnitelmasta asennusohjeeseen. – Pyydä tarjous!