You are currently viewing Fasetti Oy, Hollola, 37,8 kWp

Fasetti Oy, Hollola, 37,8 kWp

 

Omistaja: Fasetti Oy, design ja huonekaluliike
Valmistumisajankohta: kesäkuu 2020
Sijainti: Hollola, Lahti
Koordinaatit: 60°59’33.7″N 25°32’29.4″E
Järjestelmän kokonaisteho: 37,8 kWp

Fasetti Oy suunnitteli aurinkovoimalahanketta viisi vuotta, ennen kuin toteutusyhtälö varmistui. Hankkeen kilpailutukseen lähdettiin ajatuksella laadukkaasta kokonaisuudesta, jotta se on linjassa yrityksen omaan toimintaan klassikkohuonekalujen valmistajana. Kilpailutuksen loppuvaiheeseen osallistui kolme toimittajaa.

Me arvostimme alusta asti kotimaisuutta, nopeaa, jämäkkää ja asiantuntevaa yhteydenpitoa sekä reagointia kaikkiin kysymyksiimme. Napsin miehet tulivat jo tarjousvaiheessa tontille (ainoana) tutustumaan kohteeseen ja kävimme tarkasti yhdessä läpi erilaisia teknisiä asioita. Aloituspalaverit ja koko projektin läpivienti ja prosessin hallinta oli erittäin ammattimaista sekä johdonmukaista toimintaa, josta täysi kymppi koko porukalle!”, summasi Fasetin omistaja Janne Ylönen yhteistyötä Napsin kanssa.