You are currently viewing Toimintamme jatkuu koronaviruksesta huolimatta tällä hetkellä normaalisti

Toimintamme jatkuu koronaviruksesta huolimatta tällä hetkellä normaalisti

Naps Solarin liiketoiminta jatkuu koronaviruksesta huolimatta tällä hetkellä normaalisti.

Meillä on jatkuvat valmiudet tavata etäyhteyksien varassa ja vastaamme puhelimiin normaalisti.

Naps Solarin liiketoiminta jatkuu koronaviruksesta huolimatta tällä hetkellä normaalisti. Pyrimme välttämään ryhmätapaamisia sekä matkustamista valtioneuvoston ohjeen mukaisesti. Meillä on jatkuvat valmiudet tavata etäyhteyksien varassa ja vastaamme puhelimiin normaalisti. Toivomme, että vältätte käyntejä toimistollamme tai varastossamme, mikäli läsnäolo ei ole välttämätön.

Toimimme osin toimistolta, osin kotitoimistoilta käsin ja noudatamme vastuullisuusperiaatteemme mukaisesti avointa tiedottamista, eli tulemme informoimaan tapaamiamme yhteistyökumppaneita altistumisriskistä, mikäli joku henkilöstöstämme sairastuu koronaan. Sairastunut työntekijä lähikontaktiensa kera asettuu omaehtoiseen karanteeniin. Seuraamme THL:n viestintää ja muutamme toimintaamme viranomaisohjeiden muuttuessa.

Varastomme on normaalisti avoinna, joten tilausten vastaanotto ja tuotteiden toimitusvarmuus ovat toistaiseksi normaalilla tasolla. Toimitamme tilaukset saapumisjärjestyksessä.

Myös asennustyöt ovat meidän puoleltamme sovituissa aikatauluissa ja asennusryhmäkoot pidetään pieninä ja työvaiheiden porrastamista muokataan tarvittaessa henkilöturvallisuuden maksimoimiseksi.

Ollaan yhteyksissä!