You are currently viewing Napsin aurinkovoimalat esillä Asuntomessuilla Kouvolassa

Napsin aurinkovoimalat esillä Asuntomessuilla Kouvolassa

  • Artikkelin kirjoittaja:
  • Artikkelin kategoria:Ajankohtaista

Aurinkosähkö ei ole vain suurten yrityskiinteistöjen ja kotitalouksien etuoikeus, vaan aurinkovoimalat yleistyvät myös taloyhtiöiden käytössä. Napsin aurinkovoimaloita on parhaillaan esillä Kouvolan Pioneeripuiston miljöössä, jossa yhdistetään satavuotisen, entisen Korian kasarmialueen henki ja modernit asumisen ratkaisut Kouvolan Asuntomessujen merkeissä.

PWRD Naps KSS Energia Asuntomessuilla 2019

Kymenlaakson talousalueen Powered by Naps –kumppanimme KSS Energia on suunnitellut ja toimittanut modernit ratkaisut kahteen erilaiseen taloyhtiökohteeseen. Kouvolan Asunnot Oy:n vuokratalokohteessa on 6 kWp:n aurinkovoimala toteutettuna Naps Saana Premium -tehopaneeleilla. Aurinkovoimalaan on kytketty Froniuksen akkuratkaisu ja järjestelmän turvin hoidetaan valtaosa kiinteistön jäähdytyksestä. Aurinkosähköä hyödynnetään lisäksi taloyhtiön yhteisessä saunatuvassa.

PWRD Naps KSS Energia Asuntomessuilla

Virkkulankylän senioriasuntoja sähköistetään myös aurinkovoimalla. Senioriasuntokohteista kaksi on esittelykäytössä, loput valmistuvat syyskuussa 2019. Kussakin kohteessa on neljä huoneistoa ja kohteita on yhteensä kahdeksan – kyseessä on siis 32 senioriasunnon kyläyhteisö. Myös kylän korttelitalo Kaislikko on jo avoinna messuvieraiden tutustumiselle. Tässä kylässä on KSS:n suunnittelema ja toteuttama kolmesta erillisestä paneelikokonaisuudesta koostuva 22 kilowattipiikin Naps aurinkovoimala. Voimalaan valittiin Napsin maahantuoma laadukas Value –paneeli.

Lisätietoa KSS:n toiminnasta messuilla

Lisätietoa Kouvolan Asuntomessuista: http://asuntomessut.fi/