You are currently viewing Seaside Industry Park, Rauma, 500 kWp

Seaside Industry Park, Rauma, 500 kWp

Omistaja:  Rauman Energia
Valmistumisajankohta:  2018
Sijainti: Meriteollisuuspuisto, Rauma
Järjestelmän kokonaisteho: 500 kWp

Seaside Industry Park ja sitä hallinnoiva Rauman Meriteollisuuskiinteistöt Oy otti askeleen kohti ympäristöystävällisempää toimintatapaa hankkimalla aurinkovoimalan alueelleen. Hanke toteutettiin PPA-toteutuksena yhteistyössä Rauman Energia Oy:n kanssa.

Alueen suurimman rakennuksen, lohkotehtaan, katolle rakennettiin 1800 aurinkopaneelin voimala, joka kattaa noin 5000 neliömetrin suuruisen alueen katon pinta-alasta. Aurinkovoimalan teho on noin 500 kWp. 

Tämän kohteen suunnittelussa Naps huomioi erityisesti haastavat tuuliolosuhteet.

Pääkuva (c) Kristiina Kortelainen. 

Uutinen voimalasta: Satakunnan Kansa 8.5.2018.