You are currently viewing Pöytyälle kaksi näyttävää Naps -aurinkovoimalan maa-asennustyötä

Pöytyälle kaksi näyttävää Naps -aurinkovoimalan maa-asennustyötä

Asennamme Varsinais-Suomessa Pöytyällä Turun Konekeskus Oy:n asiakkaille kaksi erillistä 72 kWp:n aurinkovoimalaa maa-asennuksina. Kumpaankin järjestelmään tulee 4 erillistä 60 paneelin kokonaisuutta yhdeksi voimalaksi kytkettynä. Aurinkovoimalat rakennetaan kukin yhteensä 240 Naps Saana –paneelista, joiden nimellisteho paneelikohtaisesti on 300 wattia.

Naps Solar System maa-asennus

Maa-asennus on Suomessa vielä harvinaisempi toteutustapa näin suuressa mittaluokassa, mutta vaihtoehto on erittäin helppo ja näyttävä kokonaisuus avoimeen tilaan, kuten peltojen tai metsien reunustalle asennettuna. Järjestelmän tyylikkyyttä lisää asiakkaiden valitsema Napsin valmistama aurinkopaneeli mustalla monokidekennolla ja mustalla raamilla.

Turun Konekeskus on vuonna 1998 perustettu perheyritys, joka on erikoistunut maatalous- ja kiinteistönhoitokoneiden maahantuontiin ja myyntiin. Turun Konekeskus on myös valtuutettu Powered by Naps -kumppani.

Naps Solar System

Muistathan, että palvelemme myös MTK:n jäseniä.

Lisätietoja maa-asennuksista ja maatilojen vaihtoehtoisista ratkaisuista saat Klaus Lindholmilta, klaus.lindholm@napssolar.com tai 040 860 9658.