You are currently viewing Promeco Oy:lle 54 kW:n aurinkosähköjärjestelmä Kankaanpään tuotantolaitokselle

Promeco Oy:lle 54 kW:n aurinkosähköjärjestelmä Kankaanpään tuotantolaitokselle

Vatajankosken Sähkö Oy ja Naps Solar Systems Oy solmivat kesällä jälleenmyyntisopimuksen Napsin aurinkosähköjärjestelmistä. Yhteistyö käynnistyy konkreettisesti yli 50 kilowatin järjestelmätoimituksella kotimaiselle sähkömekaanisten järjestelmien ja palveluiden asiantuntijayritys Promeco Oy:lle. Uusi järjestelmä asennetaan Promecon Pansian tuotantoyksikköön Kankaanpäässä.

Taalerin Kiertotalous-rahastoon kuuluva Naps Solar Systems Oy sai kesällä uuden kotimaisen sähköyhtiön jälleenmyyntikumppanikseen, kun Satakunnassa toimiva Vatajankosken Sähkö Oy valitsi Napsin aurinkösähköjärjestelmiensä toimittajaksi. Vatajankosken Sähkö aikoo olla vahvasti mukana energia-alan murroksessa.

Kiertotalous ja sen kestävä kehittäminen kaikilla kulutussektoreilla on tulevaisuutemme kannalta tärkeää. Napsin arvot ja toiminnan laatu vastaavat omiamme. Oli helppo päätös lisätä energiaportfolioomme tarjolle ratkaisuja, jotka ovat laadukkaita, kestävät aikaa ja parantavat hiilineutraaliuttamme”, toteaa Vatajankosken Sähkön toimitusjohtaja Petri Paajanen kumppanivalintaa.

Vatajankosken Sähkö palkittiin keväällä Energiateollisuuden Vuoden Ilmastoteko -palkinnolla energian kiertotalousratkaisusta Kirkkokallion energiapuisto-hankkeessa. Yhtiö on edistyksellinen uusissa energiaratkaisuissa ja dynaaminen toimija markkinamurroksessa. He ovat loistava lisä kotimaiseen kumppaniverkostoomme”, summaa Napsin toimitusjohtaja Jussi Ojanen.

Ensimmäinen yhteinen projekti Promecolle toimituksessa

Napsin aurinkosähköjärjestelmät kuuluvat Vatajankosken Sähkön energialiiketoimintaan, josta vastaa liiketoimintajohtaja Jalmari Rossi. Ensimmäinen yli 50 kilowatin järjestelmä asennetaan Promeco Oy:n Pansian tuotantolaitokselle. Promecolle aurinkosähköjärjestelmän valinta on osa yritysvastuustrategian mukaista hiilijalanjäljen neutralointia.

”Kun Kankaanpään tuotantolaitoksemme katon kunnostaminen tuli ajankohtaiseksi, päätimme samalla investoida aurinkosähköjärjestelmään ja lisätä uusiutuvan energian käyttöä. Vatajankosken Sähkö on ollut vuosia luotettava paikallinen kumppanimme, joten on ilo rakentaa järjestelmä yhdessä heidän ja Napsin kanssa. Aurinkovoima on meille investointi tulevaisuuteen”, kertoo Promecon hallitusta johtava Jenni von Veh.

”Pansian tuotantoyksikön aurinkosähköjärjestelmään valittiin korkealaatuinen Naps Saana 300 –paneeli. 300 watin nimellistehoisia paneeleita asennetaan yhteensä 180 kappaletta. Nämä muodostavat 54 kilowatin järjestelmäkokonaisuuden”, kuvaa Rossi valittua kokonaisuutta. Järjestelmän asennustyöt aloitetaan syyskuussa ja se otetaan tuotantokäyttöön viimeistään lokakuussa.

 

Lisätietoja:

Naps Solar, toimitusjohtaja Jussi Ojanen, jussi.ojanen@napssolar.com tai 050 453 6801

Vatajankosken Sähkö, toimitusjohtaja Petri Paajanen, petri.paajanen@vatajankoski.fi tai 044 578 2275

Vatajankosken Sähkö, liiketoimintaja Jalmari Rossi, jalmari.rossi@vatajankoski.fi tai 044 578 2256

Promeco Group Oy, hallituksen puheenjohtaja Jenni von Veh, jenni.vonveh@promeco.fi tai 050 058 3730