You are currently viewing Kauppakeskus Puuvilla, Pori 601 kWp

Kauppakeskus Puuvilla, Pori 601 kWp

  • Artikkelin kirjoittaja:
  • Artikkelin kategoria:Referenssit

Omistaja:  Porin Puuvilla
Valmistumisajankohta:  toukokuu 2017
Sijainti: Pori 
Koordinaatit: 61°29’34″N 21°42’05″E
Järjestelmän kokonaisteho: 601 kWp

Porin Puuvilla Oy:n aurinkosähköjärjestelmä otettiin käyttöön toukokuussa 2017. Yli 600 kilowatin voimalan tavoitteena on varmistaa kiinteistön energiaomavaraisuutta, etenkin lämmityksen suhteen. Yli kahdentuhannen paneelin kokonaisuuden rakentaminen ostoskeskuksen vilkkaassa toimintaympäristössä edellyttää täsmällistä projektinhallintaa.

Projektipäällikkönä toiminut Suvi Saukkoriipi kiittelee asiakkaansa työnjohtoa mutkattomasta yhteistyöstä: ”Pori Puuvillan kanssa oli todella helppo työskennellä. Sovitut aikataulut pitivät ja yhteinen suunnittelu, jossa ostoskeskuksen loppuasiakkaiden turvallisuus ja mukavuus olivat etusijalla, onnistuivat loistavasti. Voimala lähti tuottamaan heti alkumetreiltä laskennallisia oletuksia enemmän tehoja, joten on mielenkiintoista päästä seuraamaan myös järjestelmän pitkän aikavälin tuottolukuja.

Pori Puuvillan ratkaisussa asiakas valitsi käyttöönsä korkealaatuiset Naps Saana-paneelit.